TANÍTSUNK MAGYARORSZÁGÉRT MENTORPROGRAM

2022, január 31 - 14:00
TANÍTSUNK MAGYARORSZÁGÉRT MENTORPROGRAM

TANÍTSUNK MAGYARORSZÁGÉRT MENTORPROGRAM

http://tanitsunk.hu

 

LEGYÉL TE IS MENTOR!

 

Mit kínál a program?

  • havi 40.000 Ft ösztöndíj
  • ingyenes utazási lehetőség a MÁV járatain az egész országban és a hajdúbihar megyei Volán helyközi járatain
  • a kistelepülésen élő általános iskolások támogatása
  • az egymásról való gondoskodás és támogató közösség
  • részvétel nyári táborokban és kirándulásokon

Vedd fel a BTTKEM006 Tanítsunk Magyarországért kurzust (ezzel 2 kreditet is szerezhetsz), vagy a BTTKEM006-K0 Tanítsunk Magyarországért (0 kredites változat) kurzust és vegyél részt online tájékoztatónkon 2022. február 2-án 13.00-tól.

https://unideb.webex.com/unideb/j.php?MTID=me644e0628e305c1159c8cee8c79ef452

 

A Tanítsunk Magyarországért 1. kurzusokat tömbösítve tartjuk, pénteki-szombati napokon, a hallgatókat több csoportba osztjuk be. A csoportbeosztások campusok szerint történnek, február 7-től értesítjük ki a kurzust felvett hallgatókat.

További információ:


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.