Szakmai tanárképzés

Szakmai tanárképzés

Képzési programok

Képzésfajták

  • Nem tanári mesterképzést követően ugyanazon szakmából a középiskolai tanári szakképzettség megszerzése (2 félév, 60 kredit)
  • Főiskolai szintű tanári szakképzettség birtokában ugyanazon a szakterületen a középiskolai tanári szakképzettség megszerzése (2 félév, 60 kredit)
  • Szakmai alapképzésben szerzett oklevél birtokában a tanári szakképzettség megszerzése (4 félév, 120 kredit)
  • Szakmai alapképzésben szerzett oklevél birtokában és köznevelésben megszerzett munkatapasztalattal rendelkezők esetében a tanári szakképzettség megszerzése (3 félév, 90 kredit)

Indított szakképzettségek és képzési moduljuk:

A képzési modul tartalmazza a pedagógiai-pszichológiai és a szakterületi modulhoz tartozó tárgyakat.

Agrármérnöktanár (élelmiszer)
Képzési modul
Agrármérnöktanár (mezőgazdaság)
Egészségügyi tanár
Közgazdásztanár (vállalkozási ismeretek)
Mérnöktanár (gépészet-mechatronika)
Mérnöktanár (építő-építészet)
Mérnöktanár (környezetvédelem-vízgazdálkodás)

Frissítés dátuma: 2021.09.17.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.